Hangzhou Rebon Cabinets Co, Ltd

Hangzhou Rebon Armaris Co, Ltd és un dels fabricants de gabinets de cuina més professionals a la Xina,

Casa > Notícies > Contingut
Gabinet de Ribo | Full House Custom Design Training Conference (estació de Hebei) amb èxit
- Dec 31, 2017 -

"El gabinet de Libo | conferència de formació de disseny personal complet (estació de Hebei)" ha estat conclosa amb èxit al comtat de Yongqing, a la ciutat de Langfang. Aquesta formació té una durada de dos dies i és conferenciant de la direcció del departament de disseny domèstic libo, que atrau l'entusiasme de tots els dissenyadors de terminals de líbo a la província de Hebei.

La formació inclourà els coneixements bàsics de la indústria, l'explicació del procés, la instal·lació, l'ordre del procediment estàndard, l'especificació estàndard del dibuix, el CAD i altres programes d'aprenentatge cartogràfic i de programari rodó. Cada dissenyador manté un alt nivell d'actitud d'aprenentatge i d'interacció positiva. Les preguntes de Cui són ateses acuradament pels alumnes, i l'ambient és molt viu.

Davant l'actual entorn de mercat competitiu, com personalitzar l'aplicació industrial de productes perfectes en la llar, el disseny i la producció dels consumidors, d'acord amb els gustos i la personalitat del consumidor, satisfer que els consumidors utilitzen el confort dels productes per a la llar, és la base d'una marca que realment impressiona als consumidors .