Hangzhou Rebon Cabinets Co, Ltd

Hangzhou Rebon Armaris Co, Ltd és un dels fabricants de gabinets de cuina més professionals a la Xina,

Casa > Notícies > Contingut
No s'hauria de comprar un gabinet d'aquest tipus
- Dec 24, 2017 -
 1. El primer és que el preu és baix, el preu és molt fàcil de no comprar.

  Negociar-se tan senzillament, pensar-hi que hi ha un problema per cert, alguns dels preus de l'ambició són molt econòmics, de vegades la negociació pot fins i tot reduir milers de iuans, de fet, aquests armaris són en la seva majoria utilitzant un gran nombre de preus de materials qualitatius és baix, sovint són tresors fora de la seva, derrota descarada entre ells, els consumidors en aparentment barats han de tenir cura.

 2. El segon no és comprar un gabinet amb una forta olor.

  Alguns armaris en la compra de calaixos, obren la porta de la porta per estimular l'olor de les llàgrimes, tal situació mostra que el gabinet de contingut de formaldehid està excedint greument l'estàndard. Aquest armari és molt perjudicial per al cos, i en general no es recomana. Si el gabinet és adquirit a causa del límit de condicions, el millor és reocupar-lo durant un període de temps.

 3. El tercer que cal tenir en compte és que el gabinet de taula artificial no fa tot el tractament de la vora.

  El membre del gabinet que va fer ús del processament del tauler a base de fusta a les arestes és molt estricte, sobretot els armaris de taulers de partícules s'han de demanar tota la vora, de manera que es limiten les substàncies nocives a l'alleujament artificial de taulers, però molts fabricants per estalviar materials , només la vora local, pel que és millor no comprar armaris.

  Hangzhou Rebon Cabinets Co, Ltd

  ADD: No. 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, Xina

  TEL: + 86-571-82193086

  MB: +8613732255713

  FAX: + 86-571-82998655

  Correu electrònic: reboncabinets@chinarebon.com